23 augusti 2009

Lördag

Helgen har, som vanligt, varit intensiv. Det är verkligen något som eskalerat sedan vi fick Alde, det här med att ta en lugn helg är bara att glömma. Även om jag och A mer än gärna skulle tillbringa helgen i soffan så får Alde nippran efter fem minuter.

Så i lördags kom mina föräldrar och vi gick på stan. Alde är ju oerhört kär i sin mormor och morfar och hade väntat hela morgonen, redan på natten då hon vaknade så förstod vi att hon var ivrig att de skulle komma. Min bror och hans Sofie kom också och Alde var i centrum.

På kvällen så kom A's mamma och C och de åkte härifrån nyss. Alde sover, helt slut och jag och A sitter i soffan, helt slut. Egentligen borde man dammsuga, skriva en matlista, bära upp madrasser på vinden och allt det där. Men just nu så äter vi godis och njuter av tystnaden. Punkt.Med sorg har vi insett att vi inte kan hålla Alde borta från godiset längre. Hon har fattat poängen och insett att det är något gott. Än så länge är hon nöjd med en bit och hon är även nöjd med torka frukt - godis som godis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar