13 oktober 2009

Vi köpte en bodysuit, en slags heldräkt, av märket Sobea på UnderBARA Barn förra helgen som Alde skulle ha som pyjamas. Den var verkligen kalasfin men hade glesa tryckknappar och en av knapparna gick upp hela tiden. Idag mailade jag och fick snabbt svar från Sobea där de hör och häpna inte skriver att det kan vara något fel på tryckknapparna men att Alde förmodligen har för feta ben:

"Att knapparna går upp har vi aldrig hört tidigare.
Jag skulle gissa att bodyn helt enkelt är för smal i modellen för din bebbe.
Alla bebbar är ju olika i storlek runt benen.
Vi ska tänka på detta till nästa produktion och öka den lite i benvidden."

Både jag och A hajade till inför detta. Nu vet ju inte Sobea att Alde är en väldigt liten och tanig tjej som fortfarande ligger i underkant på viktkurvorna hos BVC. Men ändå, ganska märkligt och rätt kränkande att förutsätta att det är fel på barnet och inte på plagget.
Vi kommer att skicka tillbaka heldräkten, som de erbjöd, och nog inte handla kläder från Sobea mer.

1 kommentar:

  1. hahahaha! va dåligt! jag som ögonvittne till detta kan ju intyga att Aldes förtjusande små ben verkligen inte var för stora för dräkten!! tvätom ju! å det var ju inga dåliga glapp mellan knapparna, har mycket svårt att se VEM som skulle kunna ha den dressen utan att det glipar mellan knapparna...? vilken tur att dottern din faktiskt inte är överviktig på någe vis, å att ni som föräldrar inte stämmer dom pga detta uttalande- det är faktiskt kränkande! riktigt dåligt svar.

    SvaraRadera