18 november 2010

Dag 7. Min bästa vän.

Jag är en person som verkligen är välsignad med många vänner. Fantastiska vänner, både till mig och till mig och A tillsammans. Vänner, som Am, som jag alltid kan ringa, som gläds med mig och som delar glädje med mig och min familj. Helt otroligt att jag har henne, så nära som vi står varandra.
Andra vänner, vänner som varit med sedan gymnasietiden, vänner som jag har sedan jag pluggade i Umeå, vänner från staden vi bor i nu. Fantastiskt vilka relationer.
Men min allra bästa vän är ändå A. Mannen som valde att dela sitt liv med mig, som är far till mina barn. Han som jag kan prata om allt med, precis allt. Han som värmer mig när jag fryser, som gång på gång försäkrar mig om att jag är vacker när jag misslyckas över att kroppen förändrats sedan två graviditeter och att vikten aldrig tycks nå dit jag vill. För honom är jag ändå underbar.
Han som jag kan prata med, förundras med och diskutera med. Drömma med, shoppa med, gå på bio med, skratta med.
Jag unnar alla att ha mina fantastiska vänner men allra mest unnar jag alla att få vara gift med sin bästa vän. Det finns inget bättre.

1 kommentar:

  1. Oj vilka fantastiska ord om sin man! Ja ni är verkligen jättefina ihop! Var rädda om varandra! Ni är fina vänner. Kramar Egbäcks!

    SvaraRadera