8 mars 2012

Torsdag

För varje dag som går känner jag alltmer hur mycket jag hatar vintereländet och overalleländet och att stoppa ner en ilsken son i overallen ungefär tusen gånger om dagen. Han är stark som attan och jag får använda högst tvivelaktiga metoder för att överhuvudtaget få på honom ytterkläderna. Förstår för övrigt att han blir arg, är också trött på dessa ytterkläder.

Hur som, igår så var jag så sjukt trött på morgonen, hade lite feber men tog en Alvedon och drog till jobbet. Jobbade på och åkte hem efter lunch eftersom jag glömt block och grejer hemma. Fortsatte jobba hemifrån och åkte och hämtade barnen vid tre.

Vi följde med dotterns bästa kompis hem och var där och lekte (barnen) och drack kaffe (jag) innan jag insåg med panik att klockan var halv fem. Hetsa in barnen i bilen, hem ge dem yoghurt till middag, hemska hemska mamman!, och sedan hetsa iväg och hämta A vid tåget. Vi åkte och handlade och barnen åt korv med bröd, hem och packa upp allt. Jag låg helt utslagen i soffan och dottern som vaknat tidigt var också astrött. Sonen däremot hade sovit i två och en halv timme på förskolan och var riktigt pigg och somnade aldrig kändes det som.

Jag och A käkade hemskt delikat middag i soffan, havregrynsgröt kombinerat med apelsin och lite olika ostar. Jag väntar med spänning på att min ork ska komma tillbaka, för nu är det riktigt hemskt. Jag tål inte järntabletterna och måste undersöka möjligheterna att få järninjektioner, att må så här innebär att jag knappt funkar som människa måste jag säga.

Sedan så somnade vi och sonen måste ha drömt massor för han krånglade en hel del inatt. Imorse vaknade han glad strax innan sex, dottern sov längre och de skulle äta än det ena än det andra på morgonen, trots att de även vill ha frukost på dagis.

Sket i att dra på dem alla ytterkläder idag, på med fleecejackor och mössor och så pulade jag ner allting annat i en kasse. Lämnade på dagis, glad dotter och en son som började gråta i protest. Dock hörde jag hur han slutade efter knappt någon minut.

Iväg till jobbet, äta upp min frukost framför datorn och så jobba, jobba, jobba och snart ska jag luncha med en god vän och före detta kollega.

2 kommentarer:

  1. Jag förstår din frustration! Jag är också evinnerligt less på overall! Vill ha vår nu! Du borde väl kunna få järninjektion om du inte tål tabletterna, du ska absolut inte må dåligt. Järnvärdet måste du ju få upp!! Ring och prata med doktorn nu! Kram Jeanette

    SvaraRadera
  2. Tack! Ja, jag ska verkligen kolla upp det. har en tablettsort kvar att testa, håller tummarna för att den fungerar!

    SvaraRadera