16 mars 2010

I väntans tider del 8

Dagens ord stavas F-O-G-L-O-S-S-N-I-N-G.

Vecka 19 och foglossning. Förra gången kände jag av det kring vecka 26 eller så och det gjorde aldrig sådär jätteont. Nu känns det bara jag går, det har kommit de senaste dagarna.
Antar att det knappast kommer att gå över av sig självt förrän det går över på det naturliga sättet fram i augusti så att säga.

7 kommentarer:

  1. styrkekram!!! fick ju min i vecka 16 ungefär. jag har dock kompisar som det gått över för, jag håller tummarna... kram!

    SvaraRadera
  2. Sandra: tack! Jag håller också tummarna och hoppas, hoppas, hoppas att det försvinner!

    SvaraRadera
  3. Jag hade grym foglossning kring v19-20, kunde knappt gå. Men den försvann faktiskt ganska snabbt. Så det finns hopp!

    SvaraRadera
  4. Anonym: jag får hoppas helt enkelt att det blir så för mig också. Skönt att göra att det kan gå över, har liksom räknat med att det kommer att stanna nu.

    SvaraRadera
  5. Hej Emmis! Jag håller tummarna för dej att det ska gå över....När kommer ni till Skeeeåånee då??? =) Ha en fin dag vännen, kraam

    SvaraRadera
  6. ovanstående skrevs av Jenny...

    SvaraRadera
  7. Bästaste, nu har jag uppdaterat mig med dina graviditetsinlägg: jag vill se din fina bäbismage! en liten bild till tack! å du va strålande vacker när Alde va bäbismage oxå! så himla fin liten mage å nu vill vi fina bäbismagen2 =) allra helst vill vi träffa er lite mer 3D, men det får väl dessvärre väntat tills vi packat upp våra huhåll igen. Sknar både dig å dina fina massor!! bamsekramar <3

    SvaraRadera